Thursday, July 17, 2014

This is My Summer Photo Contest

This is my summer!

Eτσι ονομάσαμε το νέο διαγωνισμό που θα μπορείτε όλοι και όλες να συμμετέχετε. Οι όροι απλοί και εύκολοι. Στείλτε μας μέχρι 5 φωτογραφίες που θα 'φωνάζουν' καλοκαίρι. Θα επιλέξουμε τις top 10 και τέλος Αυγούστου θα ζητήσουμε από εσάς να ψηφίσετε τη καλύτερη. Το δώρο είναι μια δωροεπιταγή αξίας 70€!

Μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας μέσω facebook και email (info@mypetitboutique.com) και απαραίτητο είναι να έχουμε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σας (κυριως εαν στέλνετε μέσω fb). Ο διαγωνισμός ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο.

Προσοχή, οι φωτογραφίες πρεπει να είναι δικές σας και οχι έτοιμες από το Internet. Μπορείτε να τις επεξεργαστείτε όσο θέλετε.

Aς φιλοξενήσουμε το καλοκαίρι ηλεκτρονικά με πανέμορφες φωτογραφίες που θα μοιραστούμε μαζί....

Monday, July 7, 2014

Berry Romantic Special Occasions

Summer ballet magic

Comfort and style

Summer Girl in Pink

Summer Flowers

Wednesday, July 2, 2014

H My Petit Boutique στο video του Women in Action!

Kαι ναι! Το επισημο video από το δεύτερο bazaar του Women in Action βγήκε και μπορείτε να μας δείτε στο 47'. We are so proud!


Δείτε το εδώ: https://vimeo.com/98565653





Tested: Poppy & Argy χειροποίητα σαπούνια του Ένα κάρο


Τα Ένα κάρο τα ανακαλύψαμε τυχαία και ειλικρινά πιστεύω οτι αργήσαμε! Θα έπρεπε να τα έχουμε στη boutique μας καιρό τώρα, καθώς είναι από τα καλύτερα προιόντα περιποίησης που έχουμε δοκιμάσει. Κατασκευάζονται στη Τήνο απο 100% φυσικά υλικά και συστατικά οργανικής καλλιέργειας. Δεν ειναι ψευτο- φυσικά σαπούνια όπως θα βρείτε σε πολλά καταστήματα και φαρμακεία. Είναι the real thing. Οτι πιο φυσικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Εννοείται πως όταν ήρθε η πρώτη μας παραλαβή κράτησα και για μένα. Το δέρμα μου είναι λιπαρό με τάση για ακμή. Έτσι δοκίμασα το Argy, που περιέχει άργυλο και βοηθά στη μείωση του σμήγματος, και το Poppy για απολέπιση της πλάτης μου (επισης με πρόβλημα λιπαρότητας) και γενικότερα σώματος.

Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Με το Argy νιώθω το πρόσωπο μου καθαρό, λιγότερο λιπαρό, αλλά ταυτόχρονα ενυδατωμένο. Το Poppy με εξέπληξε ιδιαίτερα. Οι σπόροι παπαρούνας προσφέρουν μια μοναδική απολέπιση και βαθύ καθαρισμό. Το δέρμα μου από τη πρώτη χρήση ήταν πολύ πιο απαλό και 'καθαρό ' οπτικά.

Προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα Ένα κάρο γιατι είναι καιρό να φροντίζουμε τον εαυτό μας χωρις χημικά συστατικά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιασει!