Wednesday, July 2, 2014

Tested: Poppy & Argy χειροποίητα σαπούνια του Ένα κάρο


Τα Ένα κάρο τα ανακαλύψαμε τυχαία και ειλικρινά πιστεύω οτι αργήσαμε! Θα έπρεπε να τα έχουμε στη boutique μας καιρό τώρα, καθώς είναι από τα καλύτερα προιόντα περιποίησης που έχουμε δοκιμάσει. Κατασκευάζονται στη Τήνο απο 100% φυσικά υλικά και συστατικά οργανικής καλλιέργειας. Δεν ειναι ψευτο- φυσικά σαπούνια όπως θα βρείτε σε πολλά καταστήματα και φαρμακεία. Είναι the real thing. Οτι πιο φυσικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Εννοείται πως όταν ήρθε η πρώτη μας παραλαβή κράτησα και για μένα. Το δέρμα μου είναι λιπαρό με τάση για ακμή. Έτσι δοκίμασα το Argy, που περιέχει άργυλο και βοηθά στη μείωση του σμήγματος, και το Poppy για απολέπιση της πλάτης μου (επισης με πρόβλημα λιπαρότητας) και γενικότερα σώματος.

Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά. Με το Argy νιώθω το πρόσωπο μου καθαρό, λιγότερο λιπαρό, αλλά ταυτόχρονα ενυδατωμένο. Το Poppy με εξέπληξε ιδιαίτερα. Οι σπόροι παπαρούνας προσφέρουν μια μοναδική απολέπιση και βαθύ καθαρισμό. Το δέρμα μου από τη πρώτη χρήση ήταν πολύ πιο απαλό και 'καθαρό ' οπτικά.

Προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα Ένα κάρο γιατι είναι καιρό να φροντίζουμε τον εαυτό μας χωρις χημικά συστατικά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιασει!




No comments:

Post a Comment