Sunday, June 29, 2014

Περάσαμε τέλεια στο πρώτο Open House Day!

Το Open House day το σκεφτήκαμε μια εβδομάδα πριν γίνει πραγματικότητα, πίνοντας το πρωινό καφέ μας και κάνοντας brainstorming για το eshop μας. Έτσι, μέσα σε 7 μέρες αποφασίσαμε να προσφέρουμε τα προιόντα μας σε εκπτώσεις 15-80% και να μας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουμε από κοντά τις μαμάδες που μας στηρίζουν τόσο χρόνια.

Η διαφήμιση ελάχιστη, μέσω facebook, blog και twitter. Ειλικρινα δεν περίμενα ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που αποφασίσαμε να το οργανώσουμε ότι θα είχαμε κόσμο. Καταφέραμε μέσα σε λίγες μέρες να μεταφέρουμε από την αποθήκη όλα μας τα προιόντα και τη Παρασκευή τα στήσαμε στο showroom με τρόπο που θα μπορούσαν οι επισκέπτες να διαλέξουν με ευκολία τα κομμάτια που ήθελαν.

Αρκετά προιόντα από περσινό στοκ δόθηκαν σε πολύ χαμηλές τιμες με εκπτώσεις που έφταναν 80%! Και φυσικά έμειναν ελάχιστα.

Από το πρωί άρχισαν να έρχονται οι πρώτοι επισκέπτες και είχαμε τη χαρά να δούμε μαμάδες που γνωρίζαμε και είναι My Petit Boutique fans! Τα cupcakes και τα biscuit cookies εξαφανίστηκαν, πολλά κοριτσάκια έφυγαν με καινούργια ρουχαλάκια και αξεσουάρ και το απόγευμα που κλείσαμε, νιώσαμε πραγματικά υπέροχα...

Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν πολλά Open House days με το επόμενο να έρχεται αρχές Οκτωβρίου. Θα είμαστε σίγουρα ακόμα πιο προετοιμασμένοι, με super προιόντα σε μοναδικές τιμες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήρθαν και μας τίμησαν με τη παρουσια τους. See you next time!





No comments:

Post a Comment