Tuesday, June 3, 2014

Το showroom μας στη Febal Casa Γλυφάδας

Από το 2009 η My Petit Boutique- αρχικά γνωστή ως My Baby Center, λειτουργεί ως eshop. Πολύ γρήγορα καταφέραμε να εχουμε μια συνεχή ροή πωλήσεων και όταν χτύπησε η κρίση τα καταστήματα λιανικής πώλησης, είχαμε τη στήριξη αγαπημένων μαμάδων ώστε να συνεχίσουμε δυναμικά τη πορεία μας. Πάντα όμως ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Ένας χώρος που θα μας έδινε τη δυνατότητα να δείχνουμε τα προιόντα μας και να γίνονται δοκιμές ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.

Έτσι όταν μας δόθηκε πρόσφατα η ευκαιρία να συνεργαστούμε με ένα πολύ γνωστό brand name στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης, τη Febal Casa- Colombini Group, χαρήκαμε ιδιαίτερα.

Το κατάστημα άνοιξε πριν λίγους μήνες και εξαιτίας της εξαιρετικής ποιότητας των προιόντων του, το ιταλικό design και τις προσιτές τιμές, έχει καταφέρει να εισχωρήσει δυναμικά στην αγορά των νοτίων προαστείων αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές.

Σε συνεργασία με το team της Febal Casa, διαλέξαμε ένα παιδικό δωμάτιο και μια ντουλάπα σε ρομαντικό ύφος για να παρουσιάσουμε τα προιόντα μας. Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε, όπως και η αναπόκριση των μαμάδων που μέχρι σήμερα μας έχουν επισκεφτεί για να δουν από κοντά συγκεκριμένα ρούχα, αξεσουάρ και είδη δωματίου και παιχνιδιού, καθώς και να παραλάβουν τις παραγγελίες τους.

Τέλος, το showroom μας βοήθησε ιδαίτερα στην επιλογή βαπτιστικών και έτσι πολλές πριγκίπισσες ήρθαν για να προβάρουν φορέματα, petti skirts, παπούτσια και κορδέλες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Febal Casa Γλυφάδας για την τεράστια ευκαιρία που μας έδωσε και τους ευχόμαστε να 'τρυπώσουν' σε κάθε σπίτι γιατι το αξίζουν!

Να υπενθυμίσουμε ότι το showroom βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας και λειτουργεί μόνο κατόπιν ραντεβου. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι 2130145219.











No comments:

Post a Comment