Tuesday, June 24, 2014

Σας περιμένουμε στο πρώτο μας Open House Day!

Επιτέλους άλλη μια επιθυμία μας γίνεται πραγματικότητα- η δυνατότητα να έρθουν οι αγαπημένες μας μαμάδες που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και να αγοράσουν προιόντα σε καταπληκτικές εκπτώσεις!

Το Σάββατο, 26/6, θα σας περιμένουμε στο κατάστημα Febal Casa στο οποίο φιλοξενείται το showroom μας. Απο τις 10:30 μέχρι τις 19:30 θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράστε προιόντα σε μοναδικές εκπτώσεις. 

Συγκεκριμένα όλα τα εκτός εποχής θα διατίθονται με εκπτώσεις από 40% και άνω, τα all year αξεσουάρ και παιχνίδια με εκπτώσεις 20-50%, τα καλοκαιρινά με εκπτώσεις 15-30% και τα Le Petit Tom με εκπτώσεις μέχρι 20%.

Σε όλες τις αγορές θα δίνουμε και από ένα μικρό παιδικό ή γυναικείο δωράκι και θα έχουμε μικρά treats για τα παιδιά σας. Eπίσης θα κληρώσουμε και μια δωροεπιταγή αξίας 50€!

Που θα μας βρείτε:
Λεωφ. Βουλιαγμενης 33, Γλυφάδα. Προσοχή το showroom βρίσκεται μέσα στο κατάστημα Febal Casa. Το κατάστημα βρίσκεται σε παράδρομο της Λεωφ. Βουλιαγμένης και θα το δείτε στο αριστερό σας χέρι ερχόμενοι από Αθήνα. Μπορείτε να κάνετε αναστροφή στο City Plaza (θα το συναντήσετε λιγο πιο κάτω από τη Febal Casa) ή να παρκάρετε από τη δική σας πλευρά και περάσετε τη λεωφόρο απέναντι με τα πόδια. 

Εάν έρχεστε από τα νότια προάστεια προς Αθήνα, στο φανάρι που θα βρείτε απέναντι από το Pet City θα μπείτε μεσα στο παράδρομο και θα μας βρείτε λίγα μέτρα πιο κάτω. 
Για επιπλέον οδηγίες, παρακαλώ καλέστε μας στο 2130145219.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντα! 




No comments:

Post a Comment